Looking for Job/Internship with this Firm?
Consult
Send Message

Chaukor Studio

Noida, Uttar Pradesh, India-201301 |Practicing since: Oct. 1, 2012

Louver office, Commercial-Office Complex

Planning is based on the principles to reduce heat gains from the front western facade by providing horizontal louvers and keeping the opening size smaller and recessed. In addition, light shelves are used on the southern and eastern facades of the building that provides with in-direct sunlight and ambient lighting without causing glare in the working halls.

Consult this Architect
Area (in sq.ft)
21,000
None

This picture relates to/has: window, Building, Convention Center, Office Building, Road, Street, Town, Spire, Steeple, Tower, City, Urban, Skyscraper, Window Shade, Shutter

Comments:

None

This picture relates to/has: White Board, Canvas

Comments:

None

This picture relates to/has: Wood, Plywood

Comments:

See Other Projects
Consult this Architect
Scroll To Top
Help Me Find the right Pro
This form is only for Project Consultation Requests. Any other messages will be deleted.
X
Describe the services needed and mention any specific requirements*
Project Details
Back
Success!
We have got your inquiry and our team will soon be in touch with you. Browse projects of some of the top designers in the meantime and shortlist ones that appeal to you.