Looking for Job/Internship with this Firm?
Consult
Send Message

ma+rs

Bangalore, Karnataka, India-560084 |Practicing since: June 1, 2012

Sanwa - Factory Office, Industrial-Factories

The requirement given by the client was to build a additional office space on the existing factory of 10,000 sqft. The proposed office space is to redefine the companys identity to stand out among their competitors. The reception and staircase block is kept independent from the main building which is connected by a cantilevered bridge. A system of metal screen mesh is proposed with planters on east facade and a private garden space on west. The office space and directors rooms are positioned over looking towards east and west green spaces. This allows maximum integration of architecture with nature - landscape. The green screen on east and the landscape and canopies on west also help in controlling the internal temperature through out the day, while allowing the building to breathe.

Consult this Architect
None

Comments:

None

Comments:

None

Comments:

None

Comments:

None

Comments:

None

Comments:

None

Comments:

None

Comments:

None

Comments:

See Other Projects
Consult this Architect
Scroll To Top
Help Me Find the right Pro
This form is only for Project Consultation Requests. Any other messages will be deleted.
X
Describe the services needed and mention any specific requirements*
Project Details
Back
Success!
We have got your inquiry and our team will soon be in touch with you. Browse projects of some of the top designers in the meantime and shortlist ones that appeal to you.